طريقة عمل البيتزا
2 كوب دقيق
ربع م ملح
ربع م صغيرة فلفل اسود
1 بيضة
ثلث كوب زيت
خميرة بيرة فى حجم الليمونة
1 كوب لبن او ماء دافى
1 م سكر صغيرة
( للحشو جبن رومى ـ طماطم ـ فلفل اخضر)
" الطريقة "
تدعك الخميرة بالسكر ويضاف عليها اللبن الدافى او الماء وتترك لتخمر لمدة 10 دقائق ينخل الدقيق والملح والفلفل سويا ـ وتعمل حفرة ويضيف اليها الخميرة وتعجن بالبيض والزيت وتلت جيدا واضافة لبن او ماء ازا احتاج الامر وتترك لتخمر
تشكل على هيئة دائرة وترص فى صينية مدهونة بالزيت ويوضع على الوجه مقدار من الصلصة بس خفيف والجبن الرومى او الشيدر ـ وحلقات من الطماطم ـ وفلفل لخضر ـ ويقطع على هيئة لحقات من الزيتون الاخضر او الاسودـويرش على الوجة قليل من الزيت وتجهز حتى يحمر الوجة وينضج
وكلو بالهنا والشفا
فى انتظار ردكم عليا
2 كوب دقيق
ربع م ملح
ربع م صغيرة فلفل اسود
1 بيضة
ثلث كوب زيت
خميرة بيرة فى حجم الليمونة
1 كوب لبن او ماء دافى
1 م سكر صغيرة
( للحشو جبن رومى ـ طماطم ـ فلفل اخضر)
" الطريقة "
تدعك الخميرة بالسكر ويضاف عليها اللبن الدافى او الماء وتترك لتخمر لمدة 10 دقائق ينخل الدقيق والملح والفلفل سويا ـ وتعمل حفرة ويضيف اليها الخميرة وتعجن بالبيض والزيت وتلت جيدا واضافة لبن او ماء ازا احتاج الامر وتترك لتخمر
تشكل على هيئة دائرة وترص فى صينية مدهونة بالزيت ويوضع على الوجه مقدار من الصلصة بس خفيف والجبن الرومى او الشيدر ـ وحلقات من الطماطم ـ وفلفل لخضر ـ ويقطع على هيئة لحقات من الزيتون الاخضر او الاسودـويرش على الوجة قليل من الزيت وتجهز حتى يحمر الوجة وينضج
وكلو بالهنا والشفا
فى انتظار ردكم عليا
0 Responses to كيفيه عمل البيتزا